Klassiskt svart & vitt i badrum på olika sätt

3 grafiskt svart vitt

3 grafiskt svart vitt

Vi tänkte kicka igång julveckan med att visa lite enkla och stilrena miljöer i vitt och svart. Färger som aldrig tycks bli tjatigt tråkiga. Att kombinera svart/vitt mönster är inget nytt men otroligt snyggt. För dig som gillar hårda kontraster, kommer lite inspirerande bilder på olika varianter av våra populära färger!

Hexagonformen på oglaserad klinker ser vi nu överallt. Snyggt, enkelt och inte minst smart för fallet i lilla badrummet!

Tänk Sergelstorg i Stockholm, precis så kan du återskapa “Plattan” hemma. Även här är det fiffigt för det lilla badrummet som behöver en kick till enkla vita väggar. Likaså är den mjukare marockanskt inspirerande varianten i badrummet nedan.

Stort, grafiskt och lyxigt. Detta badrummet ovan har allt som krävs för att vi ska känna lyxen. Kasettväggarna börjar också komma allt mer i visningsmiljöer för badkar. Frågan är bara när klinkers av detta stuk kommer? Vi är nyfikna på att se det hemma hos folk!

Vilken av stilarna gillade du bäst?

Bilder från: 1) Foto av Pia Ulin, styling av Lotta Agaton via Residence Magazine, 2) Byggfabriken, 4) Decorpad, 5) Sniqi.

Exit mobile version