Renovera badrum på liten budget?

Badrumsinspiration - Badrum med grå kakel, carrara, enkel badrumsbelysning och litet tassbadkar. Styling av Pella Hedeby.

Jag får många frågor om budget och badrumsrenovering. Helt enkelt hur kan man renovera ett badrum på liten budget utan att göra avkall på för mycket av badrumsdrömmen man har. Många tips och knep har jag redan skrivit genom åren här på Badrumsdrömmar, men jag skulle snarare vilja vända på frågan och istället förklara hur du ska tänka för att få badrumsrenoveringen att funka för din budget.

En vanlig fråga många vill ha svar på är “Vad kostar ett badrum?” – vilket egentligen inte är så konstigt men otroligt svårt att svara på.

Du kan läsa mitt mer utförliga svar här – ha i åtanke att det är “mellan tummen och pekfingret” som detta handlar om då varje badrum har sina utmaningar, krav och begränsningar!

Ett genomtänkt och snygg badrum du kan återskapa på liten budget. Se hela badrummet här.


Maximalt på liten budget med hjälp av badrumsinredare

Om du har en liten budget och stor badrumsdröm så kanske det inte känns så hoppfullt tänker du? Fel. Du kan göra mycket med liten plånbok om du vet vad du ska satsa på – det finns massa olika vägar att gå och du kan få mycket badrum på liten budget faktiskt.

Boka ett första möte med mig så kan jag guida dig personligen i hur du ska tänka utifrån ditt badrum för att få ut maximalt av din badrumsdröm på liten budget. Många tänker tvärtom och första de drar in på är extern hjälp för att göra allt själva i inredningsprocessen. Något som ofta dessvärre leder till mindre kostnadseffektiva lösningar och dyrare inredning för man inte känner till de smarta “genvägarna” i badrum.

För om jag ska säga två bra knep för att lyckas med badrumsrenovering på liten budget, så är det bra planering och genomtänkt inredning.

Helt enkelt genom att planera väl kan du minska arbetstiden för hantverkarna och med rätt inredning för din badrumsdröm kan du få till en exklusiv känsla utan att totalpriset blir lyxigt. För allt går, det gäller bara att veta hur du ska göra.

Mer info om hur jag jobbar som badrumsinredare hittar du här. Hoppas vi hörs!

Badrum 1 / 2 / 3 / 4


Fotot på stilleben överst hittar du i detta badrum.

.

Exit mobile version