Skapa stilen – Romantiskt rosa badrum

Badrumsinspiration - Skapa stilen - Rosa detaljer i badrum

Nu har vi varit strama ett tag nu så det är dags att inspireras av lite mer krusiduller känner vi. Därför tycker vi detta rosa badrum med rosa tassbadkar och flamingotapet från Cole & Son passar bra att utgå för en badrumsdröm att återskapa. Tänk dig att skapa detta rosa badrum i ett äldre hus istället för det klassiskt vita  med fasade vita 10×20 kakel. På golvet kan man ha klinkers som liknar vitlaserat trä i en mild gråton. Badkaret finns att hitta antingen hos byggnadsvårdsbutiker eller fynda ett på Blocket.

Vi kallar detta ett romantiskt “plockepinn” – ett kul badrumsprojekt som är billig lösning för den lilla plånboken med stora drömmarna!


Skapa stilen med rosa detaljer

Skapa rosa badrum genom att plocka in papperskorg i plåt som du lackar själv och varför inte litet soffbord i matchande färg? Detta brickbord ger en modern touch på det som snygg kontrast till tasskaret och tvättstället på pelare. Kompletteras med fina askar på för småförvaringen.

Till tvättkorg kan du använda denna snygga stålkorg i mild rosa ton. Snygga handdukar och vackra flaskor gör stilen komplett.


Foto på badrum från Design Sponge.

.

Exit mobile version