Starka färger på nytt sätt i badrum

Badrumsinspiration - badrum inspiration farg badrumsmöbel flamingo tapet kakel pasteller badrumsdrommar

badrum inspiration farg badrumsmöbel flamingo tapet kakel pasteller badrumsdrommar

En modern stil kan få en oerhört kaxig touch om du väljer badrumsmöbel i någon härlig färg. De flesta möbelleverantörer har en serie du kan få med en färgglad kulör. För att kombinera detta välj neutrala färger på väggar och golv så att möblerna får stå i centrum. Kontraster är alltid snyggast i dessa badrum, så våga välja en klarare färgnyans!

Här är lite färgnyanser som kan få de flesta att bli glada. Dessa färger passar de flesta stilar beroende på hur och var du använder färgerna. Här kommer 3 olika förslag som kanske kan inspirera dig till att våga välja färg!

Låt väggar och golv få plattor i härliga färger. Den mest oväntade kombinationen kan ofta bli den bästa – så våga mixa och matcha så många olika färger du vill.

Som du ser på bilden här ovan är det inte en enda platta som har sin bestämda plats, utan allt ser ut att vara slumpmässigt perfekt. En klar fördel som kan underlätta för plattsättaren som gör jobbet.  Fyra olika färger är nästan ett minimum för att kunna få till ett icke-mönster tycker vi.

Annars kan det lätt bli för regelbundet och mista sin charm. Väljer du att använda dig av dova ljusa pasteller så blir det så här skön känsla. Superläckert att välja för retrobadrummet med en lite feminin fägring!

En annan variant är detta lite romantiska 1920-tals badrummet ovan som absolut inte behöver vara så färglöst som det ofta visas upp. Varför inte låta badkaret få sig en stänk av en romantisk rosa?

Vänd dig till en välsorterad färgbutik där de kan ge dig råd gällande vilken färg som passar bäst för ditt underlag. Ibland kan det nämligen behövas både rostskyddande grundfärg och 2-komponentsfärg för att få till det bra.

Men visst blir det oerhört charmigt och annorlunda?

Hoppas du fått lite idéer som passar din smak och badrumsstil!

Bilder från Aspen Badrum , Marie Claire Maison och Design Sponge.

Exit mobile version