Pressklipp

Badrumsinspiration - Trendspaning - Burgundy i badrum och hur du skapar stilen.
Här hittar du intervjuer och reportage om Badrumsdrömmar från olika tidningar m.m. Det är verkligen kul att få respons för det jag vill göra här på Badrumsdrömmar!
.

Intervju i branschtidning Golv till Tak #7 2019

Tidningen Golv till Tak är skandinavisk tidskrift om golv, väggar och tak som går ut till branschanslutna. I #7 2019 blev jag intervjuad om min roll som badrumsinredare samt hur jag jobbar gentemot privatperson och hantverkare. Superkul!

Du kan läsa intervjun här (alt. klicka nedan för att se större bild).


Intervju för Bygghemma Magasinet höst/vinter 2019

För kundtidningen Bygghemma Magasinet gav jag en intervju om hur jag halkade in på badrum, varför jag gillar just detta rum samt delar mina tips och råd för hur du kan tänka för att lyckas det perfekta badrummet för just dig.

Du kan bläddra i tidningen här eller klicka nedan för att läsa på större bild.


Krönika för Lera #4 2018

Tidningen Lera är branschmagasinet som ges ut av BKR (Byggkeramikrådet) och är för oss som jobbar med keramik inom bygg. I årets sista nummer fick jag äran att skriva krönikan – superkul och minst sagt nervöst!

Du kan läsa den här (alt. klicka nedan för att se större bild).


Intervju för TT med publicering i all lokalpress

Jag är intervjuad om rådande och kommande badrumstrender. Publicerades i oktober 2018.

Nedan ur GP och Correnövriga hittar du här som pdf: Smålandsposten, Barometern, Borås Tidning, Dala Demokraten, Folkbladet Östergötland, Folkbladet Västerbotten, Skånska Dagbladet, Skaraborgs Allehanda, Strömstads Tidning och Uppsala Nya Tidning.

 



Intervju för RUM Hemma nr. 3 2016

Noemi blev intervjuad för ‘Inredaren tipsar’-delen i tidningen och delar där sina bästa tips & råd kring badrumsinredning. Besök tidningen Rum Hemma här.


Intervju för Nordhem produktkatalog 2016

Jag och Therese ger våra bästa tips & råd kring badkar och handdukstorkar i samband med Nordhems nya sortiment lanseras 2016. Bläddra i katalogen och läs vår intervju här.

Klicka för att läsa stort!


Intervju för TT med publicering i all lokalpress

Detta pressklipp från Ystads Allehanda och här kan du läsa hela artikeln i Nerikes Allehanda online. Publicering november 2015.

Klicka för att läsa stort!

Plaza Interiör nr. 2 2014

Vi är intervjuande kring våra tankar & badrumsdrömmar samt vilka tips och råd är viktiga att inte glömma vid badrumsrenovering. Läs mer här. Publicering januari 2014.

Klicka för att läsa större!


Plaza Kök & Badguiden 2014

En intervju med oss om rådande- och kommande badrumstrender inför 2014. Publicering januari 2014.

Klicka för att läsa större!


Direktpress Stockholm 2013

Vi är intervjuade av Direktpress, som publiceras i alla Stockholms lokaltidningar. Nedan är klipp från Södermalmsnytt och här kan du läsa det online på Vårt Kungsholmen. Publicering oktober 2013.

Klicka för att läsa större!

  


Intervju för Hem och Villa mässan 2013

Intervju inför kommande hem & villtrenderna med fokus på badrum. Läs mer på www.hemochvilla.se. Publicering oktober 2013.


Intervju för Rum Hemma april 2013

Intervju där vi precis börjat och fokuserar på att förändra synen på badrummet. Från tråkigt “måste-rum” till inredningsbar badrumsdröm! Läser mer här.


Norrgavel uppmärksammar vårt inlägg november 2012

Vårt allra första omnämnandet när bloggen precis var ny! Lycka.


 

Exit mobile version