Vackra stilleben i badrum för nyfikna

Detta badrum skulle man kunna ägna timmar åt att se på de vackra parfym flaskorna och titta runt i alla små fina askar för att överraskas av innehållet. Vi vet att det är fult att snoka i andras badrum, men när det finns vackra stilleben i badrum är bara för inbjudande för att låta bli!

Stilleben i badrum

Har du någonsin kommit in i ett badrum och knappt velat gå ut för att det finns så mycket saker att kolla in? Stilleben i badrum är verkligen något att ta efter. Om du inte har så mycket plats kan du ändå skapa små stilleben av de saker som “måste” finnas – vackra flaskor och askar kan alltid ersätta fula etc. Det kommer lyfta ditt badrum och ge en ombonad känsla.

Är du rädd för att det ska bli stökigt intryck? Samla alla små saker på en bricka, fat eller i askar. Det blir mer enhetligt och elegant då dessutom!

Trä och svart sten i tidlöst badrum

I detta badrum gillar vi särskilt kombinationen av trä mot den svarta stenen och det vita porslinet. Alla oväntade detaljerna som vridbara skärmarna mot duschen, de stora askarna och lilla rullbordet med stilleben på gör rummet ombonat och charmigt – här är verkligen allt stilleben i badrum.

Många fina tips att återskapa i ditt befintliga badrum!

Foto av Janne Peters via Deco Puntosuspensivo.

.

 

Exit mobile version