Stilrent Stockholmsbadrum

Vi tänkte kicka igång det nya året med att visa ett av förra årets mest populära hem – men som vanligt är vi mest sugna på detta stilrena badrummet!

Genomtänkta badrum är helt klart de bästa badrummen. Visst låter det som en självklarhet, men det är alla som renoverat någonsin vet att det inte är det enklaste att planera ett badrum. Man faller gärna in i bekvämligheter och automatiskt väljer enklaste vägen, ibland för att man inte riktigt vet hur man ska göra, men ofta för man är rädd att göra fel. Inte så konstigt med tanke på att en badrumsrenovering är en riktig investering.

Detta supersnygga och stilrena badrum som till synes är väldigt enkelt, men skillnaden sitter i de fina materialen och genomtänkta kompositionen, är något som vi gillar skarpt! Som t.ex. den underbart snygga grå/beiga nyansen som återkommer på både luckor, dörrar och tak. Vi har fler inlägg med denna färg, som kallas för “greige” – en perfekt färg för dig som vill ha en varmgrå nyans som ändå känns klassisk.


Tycker du att vi är lite tjatig om 15×15 och marmor?  – Förlåt, men vi bara älskar det.

Vi älskar hur de använt sig av platsbyggd förvaring i den stora nischen. Den ger både förvaring som att trolla bort sådant som man inte vill se, samtidigt som den skapar bänkyta för de fina saker som pryder men även används ofta. Vi hade även placerat en tavla stående på bänken, som höjt inredningen lite extra.


I detta hem är det inte bara badrummet som är välplanerat, utan en röd tråd går genom hela hemmet som binder ihop alla rummet på snyggt sätt. Kökets luckor har samma nyans som i badrummet och lika kakelplattor som får pryda väggarna och marmorbänkskiva.

Foto från Pelle Lundqvist (där du kan läsa mer om renoveringen av hans f.d. hem!) och Skandia mäklarna via Anna gillar.

SaveSave

Exit mobile version