Badrum på Ace Hotel Los Angeles

Badrumsinspiration - industriell badrum inspiration Ace hotel betong ruffigt badrumsdrommar feature

industriell badrum inspiration Ace hotel betong ruffigt badrumsdrommar feature

Vi har tidigare visat detta badrum från hotellkedjan Ace hotel. Denna gång tänkte vi drömma oss bort till Los Angeles nu när ledigheten löper mot sitt slut. Bilderna nedan är från kedjans hotell i från Los Angeles och vi älskar hur de har kombinerat en vit/grå/svart-skala på ett snyggt sätt.

Ofta kan det kännas både stelt och trist men här har de verkligen lyckats tycker vi få det makalöst snyggt. Perfekt inspiration för dig som gillar denna industriella stil!

Här har de jobbat med ljusgrå blanka plattor i 10×10 format på väggarna och betong som kommer in lite här och där. Smidesramarna till glasfönstren är inte bara för att hålla glaset på plats utan har små funktioner som bl.a. krokar. Genom att skapa lösningar som ger flera funktioner tycker vi är bland det bästa som finns!

Som t.ex. den omtyckta stegen, som numera huserar sig i varje hem känns det som, och får agera både handdukshängare och avställningsyta för tidningar och fina ljus.

I dessa hotellbadrum är detaljerna genomgående mattsvarta och då är det även ett måste att vattenlåset också är det. En detalj som absolut inte det enklaste att hitta på marknaden! Och finns det så är de blanka.

Ett perfekt DIY-tips är därför att sprayfärga vattenlåset själv i den kulör du vill ha (och matthet). Funkar både på plast- och kromade varianten så länge du väljer rätt färg för underlaget såklart. Vill du vara mer nogrann så kan du alltid lämna in på professionell lackering – farligt beroende det där kan vi avslöja…

Sist men inte minst måste vi bara älska den svart skjutdörren vi skymtar i spegeln. Blir du också sugen att checka in på detta hotell och/eller vill se fler bilder, så kolla in deras hemsida som är länkad här nedan!

Bilder från Ace Hotel Los Angeles.

Exit mobile version