Enhetliga badrum på Ace Hotel Shoreditch

Badrumsinspiration - badrum inspiration industriellt mörk fog ace hotel black bath via remodelista badrumsdrommar feature

badrum inspiration industriellt mörk fog ace hotel black bath via remodelista badrumsdrommar feature

Ett nytt Ace Hotel har öppnat i Shoreditch, London, och vi kan inte hålla oss från att bli extremt inspirerad att deras stil och inredning. Här märks det att Universal Design Studio har förstått att badrumsinteriören med känsla av designat möblemang är något som kommer vara helrätt i framtiden. Det är nämligen de som  designat både exteriören och interiören på detta hotell.

Det har förmodligen inte varit en lätt match med tanke på att vi pratar om 258 rum, 1800 m2 för festvåning, 2700 m2 restaurang och 3900 m2 lounge och reception. Med andra ord en enorm yta att ansvara för. Till sin hjälp har de tagit hjälp av engagerade lokala konstnärer, hantverkare och byggare för att skapa en hemmakänsla i områden som matchar omgivningen. Arvet har varit i centrum men på nytt och modern sätt.

Gillar du färgskalan i rummet? Då ska du spana in ‘Trendspaning – Midnatt, åska och storm i badrum‘ som just tar upp alla dessa vackra blåtoner som är så populära nu!

Shoreditchs rötter är en historisk knytpunkt där förr kultur, konst och utomstående kunde hitta ett hem och frodas i. Dagens Shoreditch bär än idag spår av sitt industriella och icke-industriella förflutna i form av småindustrier, studios, författare som visar upp handgjorda varor, utbyter idéer och tillsammans skapar en framtid som är mer inspirerande än någonsin.

Vi kan inte annat än hålla med om att de fått fram denna känslan även i badrum på Ace Hotel. Kolla in hotellets hemsida för  fler inspirerande interiörbilder!

Foton av Andrew Meredith för Ace Hotel London.

Exit mobile version