Färgstarkt i badrum

Colourful bathroom 620x380

Colourful bathroom 620x380

En touch av orientaliska inslag i ett annars rätt så enkelt badrum. Perfekt för dig som vill få in lite färg men inte göra några stora förändringar på ytskiktet. Med tydliga möbler kan man skapa vilken miljö som helst där bara fantasin sätter gränser.

Ofta får vi höra att man inte har ytan för ett stort skåp i badrummet, men tänkt på att det slukar ofta det mesta och då kan det helt plötsligt vara skönt med alla på en och samma plats.

Våga gå på med färg på gamla skåp – där det enda som kan hända är att du måste måla om den om du ångrar dig. Vill du få den att se så där gammal och lite sliten ut? Använd dig då av matt snickerifärg och sandpappra lätt på hörn och kanske till rätt look. Här kan du inte misslyckas!

Betona sliten extra med färger på textiler som duschdraperi, handdukar och badmatta så piggar det upp och förstärker känslan av det orientaliska.

Tips! För att minska risken att väta ska tränga upp på skåpsbenen kan du sätta dit lite högre “gummiploppar” som skydd så vattnet kan passera inunder.

Bild från House to Home via Natural history.

Exit mobile version