Mörk knappmosaik med stil

Knappmosaik är något som vi ser allt mer och mer av. Här får du dessutom en känsla av hur stilrent och modernt det kan kännas med en svartfärgad variant i badrummet. Skulle du våga dig på att klä in hela badrummet med den? Om inte så kan du välja en mörkare klinkers, eller varför inte en marmor, i kombination som bryter av mönstret något.


Våga inreda “slarvigt” för effekt!

En snygg detalj i detta badrum är däremot spegeln som står lutad på bänken lite sådär provisoriskt. Det är nog ingen detalj som har med att man undvikit punktera tätskiktet, att helt enkelt för att det är otroligt snyggt. Något som nog många av er gjort i massa år i övriga hemmet men inte just i badrummet.

På tiden att våga improvisera inredningen i badrummet också tycker vi!

Att tänka på vid knappmosaik i badrum

En negativ aspekt av just knappmosaik är att den ofta sätts lite slarvigt så att man kan ana arkens form på väggarna. Inte så snyggt tyvärr och här drar det lite ner intrycket på grund av just det. Så tänk på det om du sätter mosaik. Arken ska sättas med förskjutning (likt plattor i förband) för att förhindra att arkens mönster dyker upp om de varierar lite i avstånd.

Foto av Paul Barbera och ritat av Wonder.

.

Exit mobile version