Mönster mischmarsch på olika sätt

badrumsinspiration farg badrum inspiration betongplattor marockanska kakel badrumsdrommar

Att mönster fortfarande håller i sig i badrummet, kan nog inte en enda person har missat. För dig som älskar mönstrade plattor och tapeter gör vi en liten bildexplosion så här på söndagen!

Detta otroligt färgglada badrum finns hos familjen Rigo i Enköping. Vitt och ljust med både mönster och enfärgade plattor i en uppiggande miljö.


Detta badrum kommer från ett annat “Hemma-hos” reportage hos Malin Britse i Stockholm. Mörk skönhet är förnamnet med mattsvarta möbler och mosaiken på väggen, till de mönsterrika plattorna som lättar upp det hela. Tillsammans skapar dessa kontraster en perfekt kombo!


I badrummet nedan, från Byggfabriken, skapas svartvita grafiska kontrasterna av plattor. Passar för en retro-stil som handen i handsken eller varför inte ett sekelskiftesbadrummet med en svart fris högst upp?


Här på toaletten nedan sitter en geometrisk tapet från Cole & Son som matchats snyggat med vitt och åter vitt. Kolla in fransyskans hem i New York i sin helhet också!


Mönster, form och färg i ett, finns hos Ivanka Concrete Design. Dova och jordiga nyanserna är favoriter hos oss på Badrumsdrömmar!


Sist men inte minst – kan du tänka dig att denna dusch finns i en 200 år gammal industrilokal i Italien?  Du som svarar -JA på den frågan kanske ser att industristilen har fått sätta lite prägel i detaljerna, men att det kan kännas så ombonat krävs lite arbete. Se mer inspiration nedan.

Vi bara älskar detta hem ritat av Paola Navone som du kan se mer av här!


Vi skulle kunna hålla på i evigheter med att visa fina mönstrade badrum för dig, men ibland får man sätta stopp. Hoppas du har hittat något som du gillat!

Klicka på respektive bild för att se mer av badrummet och källa.

Exit mobile version