Om Badrumsdrömmar

Badrumsinspiration - badrum inspiration marmor panelvägg modernt design denis krasikov cartelle design salini bathroom badrumsdrömmar 1

badrum inspiration marmor panelvägg modernt design denis krasikov cartelle design salini bathroom badrumsdrömmar 1

Badrumsdrömmar är Sveriges största oberoende badrumsblogg. Här delar jag med mig av inspirerande och vackra bilder med fokus på badrum. Jag vill som badrumsinredare inspirera, guida och ge dig mina bästa tips och råd om hur du skapar ett badrum att älska!


Badrumsdrömmar grundades i november 2012 som en inspirationsblogg med fokus på badrum av mig, Noemi Ivanova, och med mig fick jag min vän och kollega Therese Eldh. Tillsammans hade vi fleråriga erfarenhet av badrum och allt vad det innebär med badrumsinredning, planering, kakel & klinker och inte minst oron som kommer när man ska åta sig ett större projekt såsom badrum är. Tillsammans hade vi ambitionen att Badrumsdrömmar skulle förena inredning med badrum på nytt sätt med fokus mot kvinnliga läsare i början av sin badrumsresa. Bägge älskade inredning, men saknade på den tiden en inspirerande och kreativ plattform för badrum. En plattform som lyfte möjligheter i badrum istället för pratade ett tekniskt språk som enbart varnade för alla farhågor som kan hända på vägen.

Sedan starten har mycket hänt och Badrumsdrömmar har gått från hobbyverksamhet på kvällarna som två vänner drev till att bli Sveriges största oberoende inspirationsblogg med fokus på badrum!

.
Badrumsinspiration, kunskap & nyheter för badrum

Idag driver jag Badrumsdrömmar på egen hand samt jobbar som badrumsinredare på heltid med uppdrag alltifrån privata badrum till konsultation vid större projekt såsom hotell m.m. Ambitionen från början har skruvat upp ytterligare och jag blandar allt oftare inspirerande badrumsinlägg med konkret fakta & tips för en intressant mix som jag tror mina kvinnliga läsare uppskattar på den krokiga väg som en badrumsrenovering är.

Snart har Badrumsdrömmar visat och skrivit om 600st badrum och den röda tråden att blanda vacker badrumsinspiration med konkreta tips & råd genomsyrar alla. Jag vill helt enkelt att Badrumsdrömmar ska ge det jag själv hade velat läsa och haft nytta av att veta när jag stod i början av min första badrumsrenovering. Så min drivkraft är att det ska vara kul att renovera badrum och jag vill att Badrumsdrömmar ska vara likt ett vackert magazine du som läsare aldrig vill sluta bläddra i, oavsett om du vill dagdrömma eller redan är på väg att totalrenovera ditt badrum!

Har du frågor eller funderingar? Kommentera då direkt på badrumsinläggen med dina frågor eller funderingar – dessvärre har jag inte möjlighet att besvara enskilda frågor per mail, utan besvarar de helst under respektive inlägg. På så sätt kan flera läsare få svar samtidigt också.

Behöver du hjälp av badrumsinredare?

Kika här för att se hur jag kan hjälpa dig med ditt badrumsprojekt till att bli din badrumsdröm. Stort, litet, fantastiskt och oändligt kul – badrum är underbara rum. Hoppas vi hörs!

// Noemi Ivanova, badrumsinredare och grundare av Badrumsdrömmar.

.
.

Foto överst från snyggt badrum av Denis Krasikov, Cartelle Design, för Salini Slr.

Exit mobile version