Greige badrum i Toronto

Badrumsinspiration - badrum inspiration greige bathroom inspo mason photo scott norsworthy badrumsdrommar feature

badrum inspiration greige bathroom inspo mason photo scott norsworthy badrumsdrommar feature

Mixen av svarta industriella detaljer, vitt porslin och greige målade väggar är inte bara snyggt utan också helrätt om du vill få till en elegant badrumsstil som också är trendig och modern. I Cabin Residences by Mason, i Toronto, Canada finns detta hem som flörtar med nordisk minimalism och som visar på hur olika varma gråskalor verkligen kan få fram en ombonad känsla.

Den översta bilden visar det lilla badrummet som är det vi älskar! Så snyggt med spegelns form, de inbyggda svarta blandarna och den varma gråbeige tonen på väggarna och bänksskivan. Önskar bara vi hade fler bilder från badrummet att visa!

Om du önskar återskapa stilen i ditt badrum så välj först och främst en vacker väggkulör som är snäppet mörkare än du tänkt dig. Det gör att de vita detaljerna, taket m.m. syns bättre och verkligen bildar en kokong som ger en lyxig känsla som påminner om hotellbadrum.

Följ upp med att plocka in trä, en belysning som blir till detalj för den kommer alltid dra blicken åt sig och sist men inte minst våga plocka in avvikande metall som tillsätter ytterligare lyx!

I master badrum är valen lite andra och där är mixen större av materialvalen. På golvet är det t.ex. en knappmosaik lagd som sätter tonen och på väggen i de “torra delarna” en träpanel som mjukar upp badrummet. Badrumsmöbeln är i en mörkgrå kulör och handtag i naturfärgat läder.

Alla materialval är snygga och harmoniska, men vi hade kanske hellre sett att man skalat ner lite och valt färre i mixen så vardera tydligare fick sin plats. Lite mer ‘Less is More’ hade lyft stilen mer tycker vi.

Vi gillar hur det fristående badkaret, trots sin korta längd, ändå mjukar upp formerna och blir till engen del i nischen. Bakom badkaret är det två stora marmorblock som skyddar tillsammans med vita större kakel som här är satta på högkant (!) med vit fog. De svarta inbyggda blandarna är även i detta badrum återkommande och snygga.

Nedan kan du se hur resten av hemmet ser ut och här hittar du mer bilder från de övriga rummen.

Foto av Scott Norsworthy via Leibal och Mason-Studio.

Exit mobile version