Modernt med grönt i badrum

Badrumsinspiration - badrum inspiration gron hexagon mutina agape badkar lyx vit blandare foto cote maison badrumsdrommar feature

Många moderna badrum vi visar är vita eller minimalistiska utan inslag av andra färger än grått, men här är ett modernt badrum på annat sätt som vi tycker både överraskar och inspirerar oss.

I detta badrum, som egentligen är barnens badrum, har man gjort ett färgglatt tolkning med moderna inslag såsom blandare, plåtbadkar av Patricia Urquiola och 3D-mönster i vitt, grönt och grått. Mixen av lyxiga materialval men i roligare kombination gör att fler än barn trivs!

Vi gillar hur det snygga lätt grafiska svarta badkaret ramas in av den runda duschringen i taket för en mjukare känsla. Detsamma gäller träinslagen som matchar den gröna marmorn på golvet och ovanför den vägghängda toaletten.

Dessa gröna plattor i klassiskt 3D-mönster som klättrar på väggen från mörkgrönt till vitt slutar överraskande lågt men det funkar till det svarta fönstret som löper över ena sidan.

Generellt är grönt i badrum både snyggt och lugnande, men så klart kan du styra känslan med detaljerna för att få det mer på “ditt” sätt. Vill du få det tuffare kan du med fördel plocka in svarta detaljer såsom i detta badrum, men vill du istället har en mer naturnära känsla så är bruna toner och jordiga nyanser snällare.

Foto av Didier Delmas via Côté Maison.

Exit mobile version