Badrum med fiskbensmönster i marmor

Badrumsinspiration - badrum inspiration carrara marmor fiskbensmonster photo alexander james svanen cerise arne jacobsen badrumsdrommar feature

badrum inspiration carrara marmor fiskbensmonster photo alexander james svanen cerise arne jacobsen badrumsdrommar feature

Numera är badrummen lika ombonade och inredda som vilket rum som helst. Vi rör oss allt mer mot att hemmets rum ska flyta ihop och där konst tillåts flytta in i våra våtrum. Hemmet ska kännas som en helhet och då är detta är given utveckling som sker. Med det sagt är det dags att plocka in mönstersättning i badrum för att knyta ihop – så har du fiskbensparkett, varför inte sätta fiskbensmönster även på badrumsgolvet?

Fiskbensmönster i marmor på badrumsgolv

I detta badrum har de lagt ett golv med fiskbensmönster i marmor t.ex. Något som börjar bli allt mer populärt i badrum. Detta så gott som helvita badrum blir något extra på så sätt utan att man adderar någon ytterligare färgnyans.

Du kan välja att behålla det enfärgat eller lägg till en annan färg som i detta badrum. Väljer du det första alternativet blir det självklart lite stilrenare att låta det vara som i badrummet ovan. En variant kan då vara att istället ha härliga accentfärger som lyfter utan att det blir brokigt. Det kan vara en möbel, handdukar eller varför inte måla dörren i vågad färg? Här blir stolen, Arne Jacobsen Svanen för Fritz Hansen,  pricken över i:et i rummet. Det hade inte varit helt fel att kunna få slå sig ner också vid ett fint liten sminkbord.

Se hela hemmet här!

Foto av Alexander James för Living etc via House to home.

Exit mobile version