Vitt badrum på Mykonos

mykonos2

mykonos2

När vi tänker på Grekland, så ser vi oftast framför oss kritvita putsade hus som blir bländande i det starka solen och blått glittrande hav. Visserligen en klyscha, men en väldigt vacker sådan som vi älskar och längtar till just nu.

Precis så är det med vitt badrum på ön Mykonos. Puts, trä och handdukar i vitt, vitt och åter vitt. Något enkelt inslag av blå nyans på någon detalj eller som mönstrad klinkers.

Ibland kan det vara skönt med just ett helt vitt badrum. Ett tips kan vara om du har vita väggarna, och kanske vitt golv, är att plocka undan alla färger för ett tag och ge plats för allt det vita. Det kan vara underbart att få en ljusterapi-period! Något som vi alla kan behöva för att få fria sinnen och lite harmoni. Senare när man haft den kan man gott ställa tillbaks alla färger och kanske t.o.m. känna en stor förändring i badrummet trots att man bara återställt det.

Detta underbara hus är faktiskt är ganska nybyggt på en liten kulle med underbar utsikt över Egeiska havet och den magiska ön Delos. Visst är platsen helt underbar?

Bilder från MarieClaire Maison via Style Files.

Exit mobile version