Rosa som fräck accent i badrummet

per jansson fastighetsformedling 620px

per jansson fastighetsformedling 620px

Rosa behöver inte bara vara gulligt, romantiskt och massor med lull lull. Ceriserosa som en accentfärg är både kaxigt och är vågat. Detta lilla badrum är ett bevis på det!

Vi älskar hur de vågat använda den rosa färgen på glasväggen som första steg! Ett annorlunda intryck och väldigt fin kontrast mot allt det vita och betongen i den supersnygga bänkskivan och nedre hylla. Vitt, rosa och grått är superfin kombination som man kan styra till modernt eller romantiskt beroende hur man använder materialen.

Här de också använt större spegel i badrummet som får det lilla rummet att upplevas större. Tvättställsblandare och takdusch för inbyggnad skapar ett modern intryck och ger mer plats för nisch med flaskor m.m. Snyggt att samla puderborstar och sminkpenslar i en fin mugg eller liten vas och sen samla allt på en bricka för att få alla små saker på ett och samma ställe som gör att det ser mer ordnat ut.

 

Tips: Om du ska välja en inbyggnadsarmatur så tänk på att läs på riktigt vilken konstruktion som gäller med tätskiktet och hur den ska installeras. Många blandarleverantörer kräver att du ska kunna komma åt från andra sidan väggen, T e x om man har en garderob vägg i vägg med badrummet.

Foto av Per Jansson Fastighetsförmedling.

Exit mobile version