Blommig gästtoalett i guld

Det finns många olika regler inom våtrum som är viktiga att ha i åtanke när du ska renovera badrummet. Många kan dra sig för att ta på sig jobben själva då det verkar så komplicerat. Det är det inte – men är du osäker så ta alltid hjälp av behöriga hantverkare som kan sin sak.

När det gäller toaletter så är kraven mindre och där är det endast behöver tätskikt på golvet och 50mm upp på väggen som är kravet. Så med det uppfyllt är det fritt fram att klä väggarna som du önskar!

Att tapetsera en toalett är därför inga problem och du får helt otroliga möjligheter till en personlig stil i detta lilla rum. En liten detalj som måste komma till om detta skulle vara svensk toalett är tröskel. Det måste finnas en tröskel in till våtrummet även fast det bara är en toalett.

Visst är denna toalett inbjudande? Vita blommor med guldblad på tapet som komponerats med guldiga detaljer och en varm grå/beige klinkers på golvet. Helt underbara tapeter som sätter guldkant på rummet.

Våga lek med mönster på väggarna! Antingen som tapet här eller varför inte mönstrade plattor för en hårdare och tuffare stil.

Vi ser allt tydliga trender som går mot varmare toner i badrummet – både inom kakel och klinker, men även i detaljer. Så våga använd dig av färgsatta blandare och möbler också.

Mässing har vi sett komma starkt länge nu och är kanske snart lika självklart att överväga som krom i mindre utrymmen där man vågar ta ut svängarna lite extra!

Bild från Jessica Lagrange Interiors LLC.

Exit mobile version