Hemma hos Malin Britse i Stockholm

hemma hos malin britse stockholm 620x380px

hemma hos malin britse stockholm 620x380px

I ett hus från 1910-talet har Malin Britse förvandlat en industrilokal i källaren till ett tufft och modernt hem till sig själv och familjen. Till vardags ritar Malin kök och badrum till privata hem, så att åta sig detta projekt var kanske inte lika stor sak för henne som för en mer ovan renoverare.

Från industrilokal i källaren till trendigt svart spa för vardagslyx!

Från början fanns inget i källaren förutom råa väggar och stora kala rum. Badrummet är helt byggt från grunden – en fantastisk möjlighet som inte bara kräver planering, utan även våghalsighet för att bli bra. Inte minst för det tillkommer så ofantligt många beslut att man lätt kan bli matt! Då är det tur att man har erfarenheten med sig, eller någon som gjort detta förut, för att ro i hamn alla beslut.

Här är väggarna i oglaserad svart mosaik och golvet i färgglada betongplattor i Marrakechstil. Genom att välja en färg på alla väggar blir det en lugn känsla där golvet får ta den plats den behöver i uppmärksamhet. Ett fint exempel på att svart badrum inte behöver bli dystert och mörkt utan att det istället kan bli ett lugn.

Tvättställ, badkar och pallen är alla i svart som fint passar in och förstärker den tuffa känslan. Mässinglamporna är pricken över i:et och den stora spegeln ger inte bara ett lugnt intryck, utan även en rymd som luftar upp rummet. Ett bra tips om du väljer att bygga en vägg till duschen istället för glasvägg.

Tack Malin för vi fick dela med oss av ditt fina badrum! Alltid kul att få visa annat än vita blanka väggar, även fast vi älskar dem med…

Foto av Johanna Hopkins. Vill du se hemmet i helhet? Klicka här och läs reportage om familjens hem i SvD.

Exit mobile version