Hemma hos programledaren

linda lindorff badrum1

linda lindorff badrum1

Vi hittade detta fina badrum hemma hos programledare Linda Lindorff via hennes egna blogg. Att detta är hennes favoritrum kan vi verkligen förstå!

Det som utmärker och sätter karaktär på detta badrum är den ruffa stenväggen i badrummet. Här kan man verkligen tala om att plocka in naturen på perfekt sätt. Väggen kom fram i renoveringen när de började riva källaren. Vi älskar att de valde att behålla den och inte fegade ur på den punkten!

Snygga badrum finns det massor av, men vågade varianter är det sämre med. Därför är vi glada att få visa ett badrum där ägarna inte valt att för stenväggen som tyvärr allt för många skulle ha gjort.

Här är väggarna satta med stora vita matta kakelplattor i vad som ser ut att vara 30x60cm. Fogen är ljusgrå och markerar diskret plattorna som är laserskurna.

De milda färgerna i jordtoner mjukar upp det vita och tillsammans med väggen utgör stilkontrast som lyfter badrummet. Färger som grönt, brunt, beige och slitet trä får rummet att kännas avslappnat och harmoniskt.

Sen är vi smått avundsjuka på den underbara träbänken också!

Bilder från Linda Lindorffs blogg.

PS! Detta är vårt 300:e inlägg. Det betyder att ni fått se en himla massa badrum och inspiration här sen vi kickade igång detta sidoprojekt i november 2012. Wow!

Exit mobile version