Hemma hos fotografen Therese Romell

Detta ljusa fina badrum tillhör fotografen Therese Romell. Här finns plats för hela familjens olika behov i vardagen men med oslagbar stil. Inredningen är hopplockad med omsorg från många olika leverantörer för att få precis det Therese velat ha in i minsta detalj. Resultatet blev ett bländande vitt och romantiskt elegant badrum som passar perfekt in i överiga hemmet!

Vitt kakel och vaniljvarma klinker

Blanka kakelplattor i halvförband ger ett tidlöst intryck och med en liten brytning till vanilj på klinkersplattorna för att få in lite värme. Badrummet känns lugnt och harmoniskt med en touch av sekelskifte. Precis så som Therese drömde om när hon planerade nya badrummet.

Naturmaterial och lantliga detaljer

Detaljer i naturmaterial, som tvättkorgen, är både praktisk och en snygg som mjukar upp rummet med sitt vackra material. Badrumsmöbeln är elegant med sin fina sockel och ger badrummet en pondus samtidigt som känslan är mer lantlig än om den hade varit utan ben.

Klassiska blandare och tassbadkar

Klassisk badkarsblandare passar perfekt till lejontassbadkaret. Här är krom rätt då det sticker inte ut likt mässing hade gjort, utan låter de övriga milda materialvalen få plats. Ett knep att tänka på om du vill ha ett enhetligt diskret flöde i badrummet.

Före – mörkt badrum med tunga material

Men badrummet har inte alltid varit så här fint, utan bilden nedan är en före-bild innan Therese satte igång med badrumsrenoveringen våren 2012. Rätt stor skillnad va?

Tack Therese för vi fick visa ditt vackra badrum! Fler bilder hittar du på Therese blogg.

Exit mobile version