Naturnära badrum i modern villa

Badrumsinspiration - badrum inspiration exklusiv modern villa stockholm betong tra vitt badrumsdrommar feature

badrum inspiration exklusiv modern villa stockholm betong tra vitt badrumsdrommar feature

Moderna villor kan lätt kännas kala och ännu inte inbodda utifrån badrummens perspektiv kan vi tycka. Lite som att det saknas något som ger det en levande själ om du förstår vad vi menar. För visst älskar vi stilrena, ordnade och perfekta badrum men de får gärna också kännas varma och ombonade i sin minimalism. Gärna lite som detta lyxiga badrum.

Och denna villa utanför Stockholm har lyckats med det tycker vi trots den något kalla färgskalan och ljuset som finns i fotografierna. Inte minst också älskar vi naturens närvaro i bägge badrummen!

Master badrum ser du ovan och materialmixen påminner lite om detta badrum tycker vi, men i mer gråtoner. Mixen av ljus ek, carraramarmor och vita matta väggar brukar sällan misslyckas. Så vill du ha ett modernt minimalistiskt badrum så är denna färgskala perfekt!

En detalj i detta badrummet som ger det lite mer charm och effekt, är att de ställt badkaret på diagonalen snarare än längst med en vägg. Det skapar lite mer rörelse vilket överraskar och ger en mjukare look som också följer upp den mjukformade tvättskålarna.

Det andra badrummet är mindre men har istället en bastu. Även detta badrum går i samma färgskala och här gillar vi att de valt samma träslag på badrumsmöbeln som på bastupanelen. Notera att de här istället har ett mörkare klinkergolv än carraramarmor – vilket funkar lika snyggt men ger en större “tyngd” mot golvet.

Att bygga två badrum behöver inte vara krångligare än så!

Nedan ser du resten av den moderna villan och hur härlig ser inte eldstaden ut inklädd i marmor? Här kan du se fler bilder.

Foto från Wrede Fastighetsmäkleri via Husligheter.

Exit mobile version