Svarta badrum på tre olika sätt

3 svarta badrum badrumsdrömmar

3 svarta badrum badrumsdrömmar

Svarta badrum skapar mystik och är för den delen också en väldigt snygg färg. Många kanske inte ens kan tänka tanken att låta svarta plattor ta över hela badrummet medan andra har det som en dröm. Vilken sida står du på?

Här kommer tre olika svarta badrum som kanske kan får dig att ändra uppfattning eller få drömmarna att bli verklighet.

Klassiska plattor i 15×15 har vi sett i svenska badrum en lång tid nu men när den kommer upp med den kaxiga färgen så blir det nått helt annat. Stilrent och kan mixas med blank och matt för att få en effektfull detalj med hjälp av ljuset. Kolla in fler bilder på badrummet här.

Mosaik på hela väggarna är många rädd för och hellre vill att den endast pryder en del i duschen. Våga sätt den på hela väggarna och är man orolig att det ska kännas som ett enda rutmönster så kan man tänka på vilken fogfärg man väljer. Här har en ganska lika nyans gett ett lugn åt väggarna istället och den oglaserade mosaiken bli lite extra mjuk till synes. Eftersom golvets yta har mönstrade plattor i färgglada nyanser så passar denna typ av mosaik perfekt i kombination. Detta badrum tillhör Malin Britse i Stockholm.

Grovt rustika plattor som ser ut som pärlemor och har en ojämn yta är perfekt för den som vill behålla den lantliga stilen mer vill ha en hårdare känsla. Addera gärna med betong och trä för att få en snygg kombination med naturmaterial. Mjuka till det hela med en ljus betonggrå klinkers eller en träliknande klinkers.

Bilder från Smarthem, fotograf Johanna Hopkins och Studiotoogood.

Exit mobile version