Vågad tvättstuga hos inredaren i Phoenix

Berkley Vallone private home tvattstuga fornasetti2

Berkley Vallone private home tvattstuga fornasetti2

Det finns hem som sticker ut lite extra för ägaren har ett öga som ser bortom vanliga föreställningar om “hur det ska vara” och vad som är möjligt. I detta hem bort inredaren Berkley Vallone, Phoenix Arizona i USA. Vi älskar hur hon valt att tapetsera sin tvättstuga i något som tufft som tapet med Fornasettis kvinnoansikten! Ser ni att golvet är lagt i samma mosaik som vi visade här?

Eftersom tvättstugan inte är ett rum du vistas jämt kan du kosta på dig att ta ut svängarna utan att tröttna. Här är gemensamma nämnaren svart/vitt och det i allt – från tapeten på väggarna och taket(!) till hundskålarna och det  prickiga draperiet under tvättstället. Dessutom tycker vi tvättmaskinerna från LG i blankt svart är lite extra lyxiga att få ha istället för vita vanliga. Börjar komma fler och fler märken som gör maskiner i annat än vitt.

Vi kan inte låta bli att dra på smilbanden åt denna knasiga och charmiga rum!

Badrummet är däremot en annan stil och där har Berkley jobbat med mycket mer stilrent och klassiskt med carrarramarmorn i fokus. Väggarna har 7,5×15 plattor i förband och på golvet en mosaik i samma sten.

Mycket amerikanskt i stilen men vi gillar dennaHamptonsaktiga lyx i platsbyggda lösningar och styling i guld och rosa. Här är detaljerna som gör rummet med  pallen som har stoppad dyna, längre bort står en liten schäslong och de bortre skåpsdörrarna har spegelglas infällda i spegelluckorna som ger en nästan teatralisk stämning.

Speciellt älskar vi spegelväggen i vinkel! En fin lösning som vi även visat tidigare när vi tipsat om hur du kan få litet badrum att få en rymd utan att behöva ha en stor budget.

Här är det tydligt att du inte bara springer in på morgonen med tandborsten i munnen för att sen rusa ut igen. Här vistas man länge och tar sig tid.

För när det väl kommer till kritan så är det väl lyx för oss alla att faktiskt ha den tiden, kanske inte varje dag men i alla fall ibland. Just därför förespråkar vi att börja med det tristaste rummet först!

Foto från Berkley Vallone.

Exit mobile version