Tre olika badrumsstilar i samma NY townhouse

Badrumsinspiration - badrum inspiration viktorianskt hexagon emalj tvättho Sargisson Robbinsl townhouse elizabeth roberts badrumsdrommar feature

badrum inspiration viktorianskt hexagon emalj tvättho Sargisson Robbinsl townhouse elizabeth roberts badrumsdrommar feature

Ett townhus i Park Slope, Brooklyn New York finns det flera tidsenliga badrum som tar andan ur oss. Så mycket snyggt och så perfekt. Gammeldagsdetaljer och materialval gör att hela hemmet andas anspråkslös lyx.

Det vi kanske inspireras mest av hur de blandat olika badrum (de har oförskämt många!) utan att vara rädd för att de ska krocka eller inte matcha varandra. Kul men det kräver också all denna fantasi att få ihop!

Badrum I – turkost kakel & svart bård á la Art Deco

Här är det kaklet som är i fokus. Stilen är en tolkning av Art Deco med den svarta bården, kromade detaljerna och porslinets lite kantiga former. Men det flörtar också med 1950-talet i färgskala och de snygga porslinsformerna för tandborstmugg, tvål och tandborsthållaren i porslins. Alla underbara detaljer som tål att plockas tillbaka in i badrummet!

Badrum II – i klassisk marmor á la Hamptons

Detta badrum går i storformat marmor och flätad mosaik. Fokus är på den platsbyggda kommoden i mörkblå färg. Stilren duschhörna och inbyggda blandare. 3-delade inbyggda gammeldagsvarianter på dubbeltvättstället, badkar och duschen. Ytterligare exempel på hur man kan skapa tidsenliga badrum!

Badrum III – viktoriansk flört á la skolsal

I detta badrum är det istället små hexagoner på golvet och förskjuten vit 7,5x15cm kakel på väggen. Ett typiskt amerikansk badkar också och annorlunda duschdraperi med rep som upphängning!

För visst känns det lite pojkskola med pissoaren i porslin bakom svängdörren i trä? Vi både fascineras och gillar idén på något sätt – i alla fall om det bor i liten pojke i rummet intill. Kanske inte för vuxna, men men.

Mer bilder på hemmet hittar du här! Väl värt att spana in för det är fyllt av inspiration för alla rum.

Bilder från Elizabeth Roberts Design / Ensemble Architecture.

Exit mobile version