3 olika golvsilar i mässing

Badrumsinspiration - Litet badrum med vitt15x15, mörk fog och mässing på Tavastgatan i Stockholm

Ända sedan vi visade upp denna badrumsrenovering på Södermalm i Stockholm, har den vanligaste frågan vi fått varit – Var hittar jag golvsilen i mässing? Så eftersom vi fortfarande får denna fråga om och om igen tänkte vi göra ett inlägg om just golvsilar i mässing och några olika varianter som finns idag.


Standard golvsil i mässing

Den vanligaste, sk. standardsilen, kommer från Byggtillbehör och är en utveckling av deras ordinarie variant som de flesta badrum har. Den är 20x20cm och finns utan urtag. Vi antar att om du vill ha den under badkaret så kommer den inte synas så värst ändå och du får nöja dig med en i rostfritt.


Avlång golvsil i mässing

För dig som vill ha en avlång brunnsil så har Purus släpp sin Chess Line i mässing. Den kan du få i olika mått beroende på vilken längd på rännan du har.

Läs mer om avlånga brunnar här och vad det innebär!

 

 


Specialtillverka egen golvsil i mässing

När vi letade runt efter golvsilar i mässing hittade vi denna underbara tillverkad av Wickmans mekaniska & smide på Gotland.

Kunden önskade en golvsil som matchade hennes klinkers ‘Dandelion’ från Design Claesson Koivisto Rune för Marrakech Design.

Sagt och gjort, visst blev det snyggt?

Huruvida de tar sig an flera liknande uppdrag vet vi inte, men släng iväg en föfrågan eller följ de på Instagram här.

 


För ytterligare information såsom pris och leveranstid m.m om golvsilarna,  vänligen kontakta respektive tillverkare. Annars är vårt bästa tips att visa upp detta inlägg för din närmaste kakel- och klinkersbutik så kan de enklare guida dig vidare.

Ofta är mässingsaker beställningsvara som inte tas in i ordinarie sortiment pga för liten efterfråga. Därför är att fråga bästa sätt att förändra det.

Lycka till!

Exit mobile version