Badrumsnyheter #6 2019

Badrumsnyheter 2019 och badrumsinspiration från badrumsvärlden.

Även om juli officiellt är semestermånaden för de flesta av oss och då industrisemester traditionellt råder, så finns det lite badrumsnyheter att spana in.

Tidigare hade de flesta badrumsleverantörer och tillverkare semesterstängt hela juli men numera stänger de flesta endast för sista två veckorna. Vilket betyder att snart är hösten här igen och med det fler nyheter!

Klicka för att se större bilder.


Badrumsnyheter #6 2019

Mora Armatur lanserar industriella uteduschen även i svart

Utomhusserien Mora Garden, ritad av Johan Lindberg, har kompletterats i svart. Serien består av två modeller uteduschar (väggfast och fristående), utekran och kroklist. Dusch och kran kopplas till trädgårdsslangen. Finns sedan tidigare i stålgrå.

Mer info här hos Mora Armatur.


Antonio Lupi släpper nytt sittbadkar

Italienska leverantören Antonio Lupi, kända för sina badrumslinjer i lyxsegmentet, har nu lanserat sittbadkaret Mastello. Stilrent och komplett med träpall. Själva namnet mastello betyder på italienska “kar” och refererar egentligen till de träkar som man förr i tiden badade i.

Mer info här hos Antonio Lupi.


Laufen lanserar serien Val

Tyska Laufen lanserade nyligen nya serien Val med grunda tvättställ i olika varianter. Samtliga med keramisk bottenventil. Finns att komplettera med möbel under också.

Mer info här hos Laufen.


By Wirth lanserar stilren handdukshållare

Danska By Wirth nya produkt är Towel Rack – en stilren och enkel handdukshållare i trä och metall för rullade handdukar. Finns i såpad ek/svart, oljad ek/svart, mörk ek/svart och svart ek/svart.

Mer info här hos By Wirth.


…till sist har Kvänum släppt nya bilder på Cool Classic badrumsserie

För en tid se släppte Kvänum nya bilder på sin Cool Classic badrumsserie i färgen Skog.

Mer info här hos Kvänum.


Foton från respektive leverantör.

.

Exit mobile version