Badrumsnyheter #2 2019

Badrumsnyheter 2019 och badrumsinspiration från Unidrain Frama Marrakech Design

Nu har årets möbelmässa (Stockholm Furniture Fair) varit och det betyder officiellt att året är igång. Vill du se tendenser och inspiration jag tog med mig från mässan så kika på Badrumsdrömmars instagram här under “Höjdpunkter”.

Här är årets andra axplock av badrumsnyheter både från badrumsvärlden, men även från vanliga inredningsvärlden som jag tycker passar fint i badrum. Klicka för att se större bilder!


Badrumsnyheter #2 2019

Reframe från Unidrain

Unidrain lanserar kollektionen “Reframe” av badrumsaccessoarer som matchar deras golvbrunnar i olika färg/metall. Största nyheten är en hylla med duschskrapa som fästes med magnet.

Mer info här hos Unidrain.


Nytt badrumskoncept från INR

Idag lanserar INR vad de kallar för ”Nästa generations badrumsinredning” baserat på en ny extra tålig lack (TX) och i samband med det uppdaterar de även utseendemässigt sina möbelserier Air, Grand och Viskan. Årets färg är bl.a. Cappuccino på både möbler och detaljer.

Mer info här hos INR.


Nya kollektioner från Marrakech Design

Marrakech Design samarbetar med designern Charlotte von der Lancken som tagit fram två nya kollektioner med grafiska mönster – Fold och Eternal Paths baserade på hexagon som form. Finns i flera färger.

Mer info här hos Marrakech Design.


Ifö Electric släpper ny klassisk lampserie

Nu släpper Ifö Electric sin nya lampserie Ohm, som är en komplettering av deras klassiska raka serie Opus för badrum. Sockel i porslin och kupa i opal- eller klarglas. Finns i flera storlekar.

Mer info här hos Ifö Electric.


Frama utökar Library Shelf system

Danska Frama utökar sin Library Shelf system, designad av Kim Richardt 2016, med fler mått och ny mörk ek. Finns från 40cm bredd och 20cm djup.

Mer info här hos Frama.


Norrgavel utökar sin färgpalett för badtextilier

För våren har Norrgavel utökat sin linneserie till en grön mild kulör de kallar Celadon. Finns för badtextilier och kimono.

Mer info här hos Norrgavel.


…och till sist har Kristina Dam släppt nya pressbilder

Danska Kristina Dam släpper fler småaccessoarer och detaljer som passar fint att plocka in i badrummet. Bl.a. är det förvaringsaskar, hyllor och spegel. Finns i flera utföranden.

Mer info här hos Kristina Dam.


Foton från respektive leverantör.

.

Exit mobile version