Badrum med 1950-tals flört

Badrumsinspiration - retro badrum med marmor, mässing och svart tassbadkar i New York 1950tal

Badrumsdrömmar gillar de flesta stilarna i badrummet. För egentligen är det hur du sätter ihop de rätta detaljerna och vilka färger du kombineras, som skapar ett lyckat koncept.

Inredningsstilar från förr är populärare än någonsin och det glada 1950-talet är det som ligger på topp för detaljer i synnerhet. Vi har hittat ett badrum i en industribyggnad i SOHO, New York, som till ytskiktet ser stramt och modernt ut, men med en underbar 50-tals flört när du kikar närmare.

Klicka på bilderna i galleriet för att se alla bilder!

Spegeln, som påminner oss lite om ett katthuvudsiluett, är hur kaxig som helst! Nu har vi sett de runda speglarna ett tag och det här är något som vi verkligen vill se mer av. En variant som skulle vara oerhört snygg i teak också.

Badkaret är självklart fint som det är, men hade det inte varit lite roligt med en färgklick? Kanske i en mintgrön-, petroleum.- eller pigg gul nyans? Men kollar du in resten av rummen så förstår man deras svarta val. Ja, ett gult badkar hade kanske inte varit så dumt mot denna guldförgyllda blandare. Eller vad säger du?

Köket är absolut inte så något fel på heller. Gedigna material och dessa barstolar är helt fantastiska. Kolla in länken nedan för att se fler bilder från hemmet!

Foto via Elisabeth Roberts Design.

Exit mobile version