Chalet badrum av Studio Ilse

Badrumsinspiration - Chalet Fontanet Schweiz inrett av Ilse Studio.

Chalet betyder ungefär alpstuga, men tänk snarare en lyxig retreat i bergen med allt du kan behöva en armslängd bort. Så inte din vanliga timmerbod med andra ord. Jag har visat andra chalet förut och stilen påminner i grunden, men denna är inredd av Studio Ilse (Isle Crawford), och det syns!

Här är elegansen mer subtil, ombonad och mysig. Utan att för den sakens skull tumma på lyxkänslan. Det är självklart på ett sätt som är signum för Studio Ilse.

A family home away from home buried deep in the Swiss Alps with a spectacular view. […] Using a warm palette of natural materials, layers of textile and generous, comfortable furniture, the mood can adapt with ease from entertaining a party to more quiet hibernation.

En detalj som jag märkte direkt var det snygga tvättstället som Ilse Crawford hade likadant i sitt förra hem. Kul att se hur det ter sig här mot den ruffiga träväggen!

Notera också den diskreta inbyggda förvaringen ovanför vägghängda toaletten. Detaljer behöver inte alltid synas – den ultimata lyxen är som bekant det som inte syns och hörts.

Nedan ser du delar av övriga huset och här kan du se alla bilder. Visst vore det inte helt fel att spendera skidsemestern i denna lilla “stuga”?

Foto av Felix Odell för Studio Ilse.

Exit mobile version