Ilse Crawford privata badrum

Badrumsinspiration - badrum hemma hos Ilse Crawford i London.

Eller snarare, detta är f.d. hem till Ilse Crawford, för lägenheten i London är numera såld. Men badrumsinspirationen finns ju alltid kvar och detta badrum vill du inte missa!

Inredaren med den enorma fingertoppskänslan har i sitt egna hem verkligen tagit fasta på vackra lugna färger och materialval som tål att åldras. Vi älskar denna milda grågröna nyans som är genomgående i hela våningen som är ritad av den belgiska arkitekten Vincent Van Duysen.

Badrummet har två små tvättställ på vardera sida om badkaret som är klädda i vacker 5x5cm mosaik med pärlemoryta (samma även i köket). Mosaiken ger vacker smått stökig karaktär till badrummet och det är precis det vi gillar. Perfekt betyder inte alltid exakta fogavstånd, skarpa kanter eller släta ytor – och det inperfekta kan bli i slutändan det som ger ett badrum en själ!

Värt att ha i bakhuvudet när du genomgår en badrumsrenovering och eftersträvar perfektion i varje millimeter som bara slutar i att du får ett badrum identiskt till alla andras. Se till att få in åtminstone en detalj eller accent som sticker ut och blir ditt badrum.

Notera att det inte finns några synliga speglar ovanför tvättställen, utan däremot en stor spegel ovanför badkaret istället. Sen finns det kanske speglar på insidan av de inbyggda skåpen till varje tvättställ. Kul idé och kanske skönt att slippa se sig själv varje morgon om man inte vill!

En annan sak som slog oss är visst påminner detta badrum vi visat tidigare om Ilse Crawford inredningsstil? Och har samma mosaik men annan nyans och en enorm spegel istället.

Kika här för att se Ilse Crawford hemmet i sin helhet – det är inspirerande på så många olika sätt att du kommer återkomma flera gånger för att se nya saker varje gång!

Foto från The Modern House via Yellow Trace och Residence Magazine.

Exit mobile version