Dölj tvättpelare i badrum med speglar!

Badrumsinspiration - badrum inspiration marmor halvkaklat tvättpelare dusckvägg spegelvägg teknologgatan edwardpartners badrumsdrömmar feature

badrum inspiration marmor halvkaklat tvättpelare dusckvägg spegelvägg teknologgatan edwardpartners badrumsdrömmar feature

Att ha tvättmaskin i badrum är någon många har och andra önskar att de kunde få plats med. Gemensamt för att är dock att man gärna vill att de tråkiga maskinerna ska vara “osynliga” så de inte tar stjäl blickfånget i badrummet. Lättare sagt än gjort många gånger. Därför tänkte jag visa detta badrum där man fått tvättpelare att försvinna på smart sätt utan att kompromissa bort rymdkänslan.

Badrummet finns i Oscar Properties projekt Lyceum, klart 2016, och har många snygga detaljer värda att inspireras av för dig som gillar klassisk men ändå stram modern stil.

Högskåp med tvättpelare bakom spegelglas

Du har nog sett duschväggar i alla möjliga varianter, men kanske inte tänkt på dessa som lösning för att dölja en tvättpelare? Här är det precis det men istället för genomskinligt glas har man valt spegelglas. Perfekt för att skapa en illusion att tvättpelaren inte finns.

Nackdel? Ja du får tyvärr vänja dig att se dig i speglarna både i och utanför duschen…

Tvättpelare i nisch bakom spegeldörr

En annan variant är att ställa tvättpelaren i nisch, likt i badrummet nedan, och därefter sätta en spegeldörr framför. Allt beror så klart på vilka förutsättningar som finns i just ditt badrum, samt om du skulle våga ha stora spegelväggar i badrummet. För det är inte självklart för alla har jag lärt mig genom åren.

Foto från Edward Partners och Alexander White.

SaveSave

Exit mobile version