Fråga: Var hittar jag mosaik i hexagonformat?

badrumsinspiration vitt lantligt badrum carrara hexagon mosaik foto alvhemmakleri badrumsdrommar 2

Hej, i ett av era reportage skriver ni om sexkantig mosaik. Har letat som bara den men hittar inte det någonstans. Har ni ett eller flera tips på butiker som säljer det i Stockholm? Börjar få slut på idéer nu var jag kan leta. Tack på förhand!

 

Vi brukar försöka hålla oss borta från att tipsa om specifika butiker då vi är främst en oberoende inspirationsblogg, men just denna fråga har vi faktiskt fått flera gånger nu så vi gör ett undantag!

Det är inte lätt att hitta mosaik i hexagonformat här i Sverige har vi också märkt tyvärr. Här har vi istället lite fastnat i att se mosaik som något “roligt” och därför är det glas- eller kristallmosaik man främst hittar i mosaikväg. Inget ont om det men vi skulle vilja se lite mer mångfald på mosaikfronten.

Det börjar som tur är dyka upp där mosaiker i klinkerserier allt mer blir populära som just har denna mer strama och klassiska stil.

Vi vet att Bricmate nyligen kom med en hexagonmosaik i carraramarmor. Huruvida de också har en i vitt som på denna bild är vi lite osäkra på. Kakelspecialisten har också kommit med en hexagonmosaik i glaserad keramik, finns i vitt och svart.

Hoppas det kan hjälpa dig på traven lite!

Bild från Designsponge.

Exit mobile version