Romantiskt med duschring över badkar

Sugen på att skapa ett romantiskt badrum? Men också samtidigt behålla en modern grund som tål att åldras? Då tycker vi att du ska spana in detta badrum och inspireras av hur de skapat olika romantiska vrår som ger rum i badrummet.

Här finns även flera fina, och enkla, detaljer som kan ge ditt befintliga badrum en mjukare och romantisk touch!

Gråvit färgskala och val av fogfärg

Badrummet går i en gråvit färgskala med inslag av rosa. Kaklet är en rustik 7,5x15cm och satt i halvförband som är det vanligaste för denna typ av platta. Fogen är mörk och ger en lite hårdare känsla än vad vi hade valt för denna stil.

En mildare kontrast mellan kakel och fogen (t.ex. en grå alt. mellangrå fog istället för mörkgrå) tycker vi skulle harmoniserat bättre med det mönstrade golvet. En ljusare fog hade också gjort att kakellisten flutit på lite mjukare runt.

Val är kulör på målade väggar

Väggarna är målade ovanför kaklet i en varm grågrön nyans som på mycket fint sätt matchar det marockanska klinkergolvet. Detta är allt ett bra knep att ta till när du ska välja kulör och redan har ett mer dominant materialval, i detta fall detta klinkergolv, är att ta en kulör som redan finns och gör den ett eller två snäpp mildare.

Då kan det inte bli annat än rätt!

Detaljer för romantiska badrum

Till sist, älskar vi att de plockat in detaljer som påminner om övriga hemmets. Vitrinskåpet skulle lika gärna kunnat stå i matsalen och pallen i sovrummet. Men genom att istället välja de hit, får badrummet en ombonad och inredd känsla.

Och hur snyggt är det inte med en duschring till denna romantiska look? Vi älskar det.

Nedan ser du hur resten av hemmets stil går snyggt ihop med badrummet. Exakt så som vi tycker det ska vara!

Foto av Alexander White.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Exit mobile version