Cool mix med svart marmor sätter personligheten

Badrumsinspiration - badrum inspiration svart marmor badrumsdrommar

badrum inspiration svart marmor badrumsdrommar

Du som följer Badrumsdrömmar vet att vi ofta faller för marmor och denna gång visar vi ännu ett badrum på temat. Visst är det fantastiskt vad naturen kan göra för konstverk!

Vi hittade ett väldigt coolt mixat hem på Östermalm i Stockholm som fick oss att vilja visa upp ett hem där ägarna inrett badrummet och toaletten i helt olika stilar utan att tappa den röda tråden. För även fast dessa två rum är helt olika, så matchar de perfekt hemmets eklektiska stil som är mixad i alla möjliga olika stilar och oerhört personligt.

Våtrummen har de kanske varit lite för enkla, men vi gillar ändå hur de bägge blivit inredda. Badrummet går i en stramare stil med modern “touch” i och med de kvadratiska marmorplattorna. Ska vi vara lite kritiska så hade vi nog gärna sett att dessa fått vara polerade för att ge den där lite hårdare känsla ytterligare liten knuff.

Toaletten har fått en lite “manlig” herrgårdskänsla tack vara den randiga tapeten och den lite grövre snirkliga träspegeln.

Vill du snabbt och enkelt ändra utseendet på toaletten så är det just dessa två detaljer ett säkert kort som skapar stor förändring. Våga mer på toaletten!

Det är verkligen något vi rekommenderar dig som är i tagen att renovera gästtoaletten.

Sugen på att se hur resten av hemmet ser ut? Kika in här.

Bilder från Per Jansson Fastighetsförmedling.

Exit mobile version