Elegant med brun natursten på Toorak Residence

badrumsinspiration kalksten badrum badrumsspegel badrumslampa stenbadkar badrumsmobel handdukstork Toorak Residence foto Shannon McGrath Hecker Guthrie badrumsdrommar

Det är inte ofta jag börjar med att visa duschen i ett badrum, men här på Toorak Residence i Melbourne, Australien är det ett givet blickfång! Detta trots att det i badrummet står ett fristående badkar i sten. Hela hemmet är ritat av Hecker Guthrie Studio och stilen är perfekt inspiration för dig som gillar varma toner men ändå vill ha en elegant känslan med en touch av industriell flört. Här finns rörglas, krom, svarta detaljer och inte minst mörkt trä.

Så spana in bilderna och låt dig inspireras – för badrummet talar för sig självty tycker jag.

Brun natursten och klassisk krom

Jag gillar verkligen mixen på material i detta badrum och hur den bruna naturstenen tillsammans med de övriga inredningsdetaljerna behandlats likt “vanliga möbler”. För i detta badrum är väggarna målade lätt bruten vit ton och stenen får på så sätt verkligen ta plats. Allt är nedtonat men ändå i blickfång.

Detaljer likt smycken i badrum

Sen gillar jag verkligen de mjukt rundade formerna och badrumslampan som blir nästan till ett smycke i detta badrum. Det ger verkligen ett lugn men ändå wow-känsla som är inspirerande att ta vara på om du har ett större badrum likt detta.

Inte minst det fristående badkaret som center piece och det första som möter när man kliver in i badrummet. Det är lyx!

Nedan ser du köket som går i samma färgskala och även har det mörka bruna trät som tyngd. Här och här kan du se resten av detta hem!

Foto av Shannon McGrath för Hecker Guthrie via Yellowtrace.

Exit mobile version