Grönt på toaletten i Paris

Badrumsinspiration - toalett inspiration restaurang dimore studio thierry costes paris badrumsdrömmar feature

toalett inspiration restaurang dimore studio thierry costes paris badrumsdrömmar feature

Det finns en arkitektbyrå vi dreglar lite extra över och det är Dimore Studio i Milano. Deras färgsättning, retroflört och mystiska iscensättning av miljöer faller mycket fint oss i smaken. Här är Thierry Costes Caffé Burlot i Paris.

Detta är toaletten på restaurangen. Titta bara på färgerna, färgerna, färgerna!

Denna gröna färg är helt underbar. Dessutom ganska enkelt att återskapa bara du hittar rätt nyans. Snygg till mörkare träslag såsom teak och valnöt. Sen älskar vi även detaljerna som hexagonspegeln, tvålpumpen och de snygga lamporna.

Perfekt exempel på att enkla saker ibland (oftast) är de snyggaste även i badrummet och toaletten. Om du är sugen på att återskapa denna toalett men lite orolig över att det kan bli för mörkt – sätt då in spottar i taket med varmare ljus.

Ett par räcker gott och väl plus en dimmer så du kan dra ner lamporna om du önskar. Då kan de snygga lamporna få vara ren dekoration utan krav på att de ska lysa upp bra också.

Nedan ser du inredningen på restaurangen också. Supersnyggt och helt rätt retroflört med det sena 1960-talet/tidiga 1970-talet!

Foto från Dimore Studio.

Exit mobile version