Modernt harmoniskt badrum i Washington

I Case Inlet,  i södra delen av delstaten Washington, USA, ligger detta naturnära och moderna hus ritat av MW Works baserat i Seattle. Naturen och estetiken påminner väldigt mycket om norra Sverige och kunde lika gärna vara beläget i Norrland som i USA.

Materialen är rena och färgerna milda för att smälta in så mycket som möjligt i dess naturliga miljö.

Tänk att ett så avskalat badrum kan vara så ombonat. Vilka material du väljer är helt avgörande hur det kommer upplevas.  Trä är väldigt levande och ett perfekt val är att lägga in och då finns det träliknande klinkers som bra alternativ på golv (och väggar) i badrummet om du vill uppnå en mjuk och varm känsla. Perfekt när du vill skapa ett harmoniskt badrum!

Vill du få en ytterligare effekt? Kombinera då olika nyanser på golv och väggarna, eller dela in badrummet i olika sektioner med de olika valen för att ytterligare betona delarna. Tänk t.ex. en mörk nyans vid badkaret eller duschen och en ljusare vid spegel- och tvättställsdelen. Då blir rummet naturligt uppdelat samtidigt som samtidigt är genomtänkt – mörkt för avslappning och ljust för att kunna se optimalt vid spegeln!

Och med denna utsikt från huset kan å andra sidan man komma undan med det mesta.

Foto från M+W works via Remodelista.

Exit mobile version