Från mörkt 1960-tal badrum till badrumsdröm

danskt spa 620x380

danskt spa 620x380

Påsken är över men vi vill drömma kvar vid ledigheten en stund till med hjälp av denna badrumsdröm. Öppna dörren till trädgården och krypa ner i massagebadkaret för att njuta av den rena luften! Det är inte något man gör så ofta om man inte har detta underbara badrum. Spakänslan är på topp med en skön enkelhet.

Här blandas grafiska mönsterplattor med metalliska plattor som skiftar i en brons/grön nyans beroende på ljuset. Underbart levande – men sen var detta ursprungligen en 60-tals villa som fått genomgå omfattande upprustning.

Spotlights ger fin punktbelysning mot väggarna och är perfekt att rikta mot föremål som man vill ska komma fram lite extra. Ett nedsänkt badkar gör att det känns extra lyxigt och man slipper fronten som tyvärr ofta är rätt tråkig. Ett enklare alternativ är att bygga in karet och göra en trappsats som gör det lättare att ta sig i och ur (numera finns det många lättarbetade våtrumsskivor på marknaden som underlättar skapa snygg form och ger ett exklusivt intryck).

Foto av Andreas Mikkel Hansen för Bo Bedre.

Exit mobile version