Badrumsnyheter #5 2019

Badrumsnyheter 2019 och badrumsinspiration från badrumsvärlden.

Nu är vi officiellt inne i årets första sommarmånad vilket innebär att badrumsvärlden går in på lågvarv. Brytpunkten är inom byggsektorn som bekant midsommar (dvs. sommarens motsvarighet till julen) så badrumsnyheterna är inte många nu, men de finns och här är månadens utvalda. Som vanligt både från badrumsvärlden och från “vanliga inredningsvärlden” som jag tycker passar för badrum.

Klicka för att se större bilder!


Badrumsnyheter #5 2019

Langenfeld x Silestone som badkarsfronter

Badkarsleverantören Langenfeld släpper avtagbara badkarsfronter i Silestone (stenkompositmaterial). Badkarsfronterna finns i flera utföranden och färger.

Mer info här hos Langenfeld.


Duravit släpper Viu / XViu badrumsserie

Nyligen släppte Duravit nya Viu porslinsserie och till den matchande möbelserie XViu, bägge designade av Sieger Design. Finns i tvättställ, wc och badkar samt badrumsmöbler – vitt porslin med möbeldel i champagne/vitt eller svart/mörkt trä.

Mer info här hos Duravit.


Vedum släpper nya badrumslampor

I samband med 100-årsjubileet lanserar Vedum lampserien Dala för badrum. Finns som hängande pendel och väggfasta lampa – bägge i svart metall och IP44.

Mer info här hos Vedum.


Studio Lisa Bengtsson släpper ny tapetkollektion

Nyligen släppte Studio Lisa Bengtsson nya Sir Grace tapetkollektion och jag föll för pressbilden på lilla gästtoaletten med carraragolvet till! Finns i tre färger.

Mer info här hos Studio Lisa Bengtsson.


…till sist Muji öppnar flaggskeppsbutik i Sverige

I dagarna kom nyheten att japanska Muji kommer öppna sin första flaggskeppsbutik i Sverige den 16 augusti 2019. Butiken kommer ta över fjärde våningen på Åhléns City i Stockholm och bli den största i Europa. Perfekt nyhet för dig som älskar stilrena föremål för hemmet som andas japanskt estetik!

Mer info här hos Muji.


Foton från respektive leverantör.

.

Exit mobile version