Utedusch i det gröna

Badrumsinspiration - badrum inspiration koppar dusch utedusch richard lindvall badrumsdrommar

Sommartider hej hej! Vi har nog laddat för sommar sen januari och nu drömmer vi vidare om att kunna duscha ute i trädgården, på stranden och vid poolen.

Möjligheten att kunna ha en utedusch  i trädgården en het sommardag är lyxen som aldrig fel. Denna exotiska duschvägg med mosaik och duscharmatur i koppar är designad av Richard Lindvall. Designern beskriver att han noga valt ut materialen just för att de ska kunna smälta in med naturens egna färger och miljö.

Lite extra snyggt tycker vi det är med mixad mosaik i färger med ton i ton för ett mjukt intryck. Det passar även perfekt om man vill ha färggrann yta som inte är lika skarp som en enfärgad mosaik kan bli. Om du börjar från den änden kan du därefter välja möbler och armaturer i färger som har plockas upp från mosaiken. I detta fall hade vi rekommenderat valnöt på möblerna och en klinkers i antingen en “rostig” nyans eller en grå betongliknade platta om vi befann oss inomhus i badrummet.

Har du en dusch eller badmiljö utomhus som du tror kan inspirera andra? Maila gärna oss, så kanske vi publicerar den här på bloggen!

Bilder från Richard Lindvall.

Exit mobile version