Fristående badkar som oas mitt i rummet

photo jordi Canosa Daniela Cavestany 620x380

photo jordi Canosa Daniela Cavestany 620x380

Så här efter jul så brukar kroppen vara rätt tömd på energi efter all stress som oftast blir från denna storhelg. Tänk om man kunna så vila upp sig i detta badrum!

Vi tycker det räcker med att titta på bilden för att för lite ro i kroppen. Ljusa lugna färger och badkar placerat så att den blir badrummets mittpunkt. Älskar äggformade badkar – formen ger en mjuk känslan och kan tänka oss att detta kar är gjort av gjutmarmor. Ett fint material som håller värmen lite extra länge.

Perfekt att använda en pall för att komma åt de sakerna som du kan behöva under- och efter badet. Inte minst för att kunna ställa vinglaset någonstans under badstunden! Vi misstänker att det finns ett stort fönster här som ger en underbar utsikt. Snygga  blandare och handdukarna i lin som förstärker naturkänslan ytterligare. Vi kan även ana att det står en dusch bakom den frostade glasväggen.

Tips! Tänk på att glasväggarna inte alltid behöver stå mot en vägg utan placera den som här på bilden, 70-100 cm utifrån en vägg med ingång från båda sidorna.

Foto av Jordi Canosa och stylist  Daniela Cavestany.

Exit mobile version