Hemma hos Dexter

Badrumsinspiration - badrum inspiration hemma hos dexter michael c hall los angeles foto joe schmelzer interior kishani perera badrumsdrommar feature

badrum inspiration hemma hos dexter michael c hall los angeles foto joe schmelzer interior kishani perera badrumsdrommar feature

Vi har länge sett denna snygga grå badrumsmöbel i shakerstil dyka upp på olika moodboards – både hos oss men även hos kunder. Gissa då om vi blev överraskade när vi efter lite research upptäckte att denna badrumsmöbel finns hemma hos skådespelaren Michael C. Hall (känd för sin roll i bl.a. Dexter och Six Feet Under) i hans Los Angeles hem!

Hela hemmet är gjord av inredningsdesignern Kishani Perera – som många skickliga inredare har fingertoppskänslan att balansera kundens smak med oväntade mix som lyfter hemmet bortom det som förväntas vid första anblicken.

Helt enkelt; “I like to incorporate things that don’t belong,” säger Perera. Precis det vi också älskar när det gäller badrumsinredning om du vill ta badrummet ett steg längre!

Denna snygga badrumsmöbel som ger en dressad känsla i shakerstil, är platsbyggd för master badrum.

En enkel men ändå ombonad badrumsmöbel som både ger dold och öppen förvaring – perfekt lösning för dig som önskar få badrummet att kännas inrett som “vanligt” rum. Plus hur snyggt är det inte med den mörka, slitna och diskret mönstrade mattan i detta badrum?

Gillar du känslan? Då är vårt tips att ALLTID satsa på en badrumsmöbel som har det där extra – du kommer inte ångra det!

I detta hem knyter dessutom badrumsmöbeln dessutom snyggt an kökets look. Kulören är annan nyans av grått och lådfronterna släta, men känslan av enhetlig och genomarbetad look består. Elegant och tidlöst.

I gästbadrummet  går stilen däremot lite tuffare och här är väggarna halvkaklade med svart fasad 10x20cm kakel i halvförband. Fogen är, likt ofta i amerikanska badrum, relativt ljus och ger därför tydligt rutmönster. Vi brukar generellt gilla när fogen inte är lika markerad, men det är givetvis en smaksak!

Här kan du läsa våra tips och råd för hur du kan tänka vid val av fogfärg.

Även här är badrumsmöbeln speciell och charmig – det är nämligen en gammal bokvagn från ett bibliotek som fått ett tvättställ på. Snyggt och annorlunda, plus att vi älskar den slitna rostiga looken till det vita porslinet.

Blandare som detalj

Gillar du stilen i detta badrum men skulle vilja göra den lite kaxigare industriell eller bara ha färre material? Välj då blandare i mässing alt. koppar som verkligen får en patina med tiden (ger en mer autentisk industriell känslan).

Vill du istället tona ner intrycken för att låta en charmig ruffig och rostig vagn m.m. träda fram lite extra, så välj svart blandare (lugnar ner jämför med krom) som både är kaxig och minimalistisk på samma gång!

Här kan du se mer bilder på hemmet samt läsa inredningsdesignern Kishani Perera 10 bästa inredningstips!

Foto av Joe Schnelzer för Lonny Magazine.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

Exit mobile version