Badrummet bakom Pinterest populära pin!

Badrumsinspiration - badrum inspiration hemma hos bastin badrumsdrömmar feature

badrum inspiration hemma hos bastin badrumsdrömmar feature

Det finns vissa badrumsbilder som får lite extra kärlek och uppskattning. Du vet sådana som dyker upp på olika Pinterest inspirationstavlor gång på gång, år efter år. För att de helt enkelt är så bra och tidlösa att de aldrig verkar sluta inspirera folk.

En sådan bild kommer från badrummet hemma hos, eller snarare f.d. hemma hos, Hanna och Christopher Bastin i Vasastan på en snygg 3-delad spegel och ett klassiskt tvättställ. Bilden (nedanför) är tagen för flera år sen till ett Elle Decoration reportage, men dess spridning verkar aldrig upphöra!

Så nu när den snygga stora boho-chica våningen är såld tänkte vi passa på att samlat ihop ett axplock av bilder på badrummet som vi sett glimta förbi genom åren. Vad säger du – är detta ett badrum du skulle vilja ha?

Kanske är just inspirationen från detta badrum så populärt för dess oväntade mix och enkelhet? Dessutom är inte badrummet stort och omgjort för hårt som vi är vana att se. Det vi älskar här är att badrummets alla “nackdelar” på såsom vinklar och vrår, mycket snyggt sätt omvandlats till fördelar. Eller framför allt omvandlats till snygga detaljer som ger badrummet dess charm!

Hela hemmet går i en snygg mix av funkis, industriella flörtar och massa boho-chica detaljer. Vilket även speglas i badrummet där växter, gamla medicinskåp och  För som vanligt är det den charmiga blandningen som gör ett hem till det där extra tycker vi.

Väggarna är klädda i brösthöjd med klassiska vita 15x15cm kakelplattan i halvförband och avslutas med svart kakellist. Fogen är ljusgrå fog. Golvet är lagt schackrutigt med svart/vit 10x10cm klinker med svart fris runt om. Vintage och funkis men med en uppdaterad, fransk look!

Master sovrummet som leder in till badrummet. Denna direkta kontakt gör verkligen att badrummet blir privat. Snyggt och praktiskt om du har flera badrum i hemmet!

Nedan ser du även det andra badrummet i våningen så har samma materialval, men lite mindre ljusflöde. Lite extra kul tycker vi att de satt upp en gammal tvålkopp ovanför toaletten som detalj. Vem har samt att den inte kan fungera lika snyggt som hylla istället?

Det är också vårt bästa tips om du vill återskapa denna stil hemma hos dig – tänk bortom vad sakerna är tänkta för och våga plocka in oväntade saker för att ge de en ny uppgift!

Fotot på den 3-delade badrumsspegeln kommer ursprungligen från Elle Decoration, fotot på badrummet från håll är taget av Petra Bindel för Åhlens och de övriga en mix från Lovely Life och Ekenstam Fastighetsmäklare.

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Exit mobile version