Spegelvägg i badrum

spegelvägg 620x380

spegelvägg 620x380

Vi tjatar ofta om speglar och alla dess olika illusioner som spegelvägg ger. Det är en välgrundad sanning som är värd att tjatas om!

För vill du förändra ett badrum eller toalett som är mörk och liten så är en spegel det bästa sättet att lyfta det rummet. För vi kan allt för ofta haka upp oss på att vi inte har fönster i badrummen och då drar det ner allt och blir mörkt. En fin illusion som vi envist håller fast vid med tanke på på hur lite ljus vi faktiskt får in genom det där fönstret vinterhalvåret. Tänk istället spegelvägg i badrum!

Kolla in denna lilla toalett som vi tidigare har gjort ett inlägg om. Montering av spegel direkt på väggen är inget problem med rätt lim och som vi sett i ett antal badrum nu kan spegeln även monterats bakom en kommod eller tvättställ som här på bilden.  I flera badrum kommer även blandarna från spegelväggen och blir som svävande detaljer.

Så varför inte montera en spegel på ett inbyggt badkar? Det är det oväntade och de små detaljerna som gör badrummet. Låt fantasin flöda med placeringen av speglar!

Foto från House to Home och Bolig Magasinet.

Exit mobile version