Grundstenen sätter prägeln i badrummet

stadhem badrum 800px

stadhem badrum 800px

När det kommer till badrumsinspiration söker vi den ofta på olika mäklarsidor för att se hur svenska hemmen ser ut. På riktigt, eller i alla fall så riktigt som det kan bli i dagens snyggt stylade hem. Ibland fastnar vi lite extra och drömmer oss bort och flyttar in i tankarna. Just detta sekelskifteshus utanför Ljungskile är ett sådant exempel – kolla in badrummet så kanske du förstår vad vi menar.

Det är inte alla som har lyxen att få ha sådant här ljus i källaren. Här är stengrunden i fokus och får pryda väggarna med sin ruffa känsla som bara ett naturmaterial kan ge. Om du inte har stengrunden att spela med, kan du skapa denna känsla med skiffer. Det finns även keramiska plattor som påminner om skiffer och kan ge den här snyggt skiftande strukturen.

Badkar är ofta förenat med lyx och blir då lite extra om du dessutom har möjlighet att få plats med två stycken i ett och samma badrum! Perfekt för den som har lite bacillskräck dessutom. Du kanske förstår vad vi menar – den där tanken som dyker upp när man ligger där och delar samma badvatten? Om inte, skönt.

I fönsterblecken har de satt stenmosaik för att skapa ett snyggt möte mellan både materialen men även att fånga upp ojämnheterna. En detalj vi fastnade lite extra för är placeringen av tvättstället i ett av fönstren. Genialiskt med tanke på att det ofta är svårt att få in en kommod eller ett tvättställ snyggt när man har en ojämn vägg!

Bilder från Stadshem.

Exit mobile version