Metallisk mosaik som vacker accent

Badrumsinspiration - badrum inspiration metallic mosaik parlemor elegant park avenue duplex badrumsdrommar feature

badrum inspiration metallic mosaik parlemor elegant park avenue duplex badrumsdrommar feature

Då och då hör vi att mosaik är ute och helt uttjatat. En sanning med modifikation skulle vi nog säga, allt har snarare att göra med vilken mosaik du väljer och hur du väljer att jobba med den. Här i denna tjusiga våning på Park Avenue i New York är mosaiken som ett smycke i ett övrigt nedtonat badrum. Vita möbler och vitt golv ger en perfekt grund för en metalliskt skimrande mosaik.

Det är lite svårt att förstå utifrån bilderna om de övriga två väggarna är vita eller om det bara är möbelnischen som är inramad (lite som  här) av vitt. En detalj som annars skulle vara snygg om väggarna är såhär effektfulla. Här ser du även hur snyggt lampan hamnar i fokus när den sätts i spegelglaset!

En annan sak vi inte kan få nog av är just när badrummet följer övriga hemmets färger och stil. Vi då känner att badrummet äntligen görs värdigt att få visas upp som vilket rum som helst. Äntligen säger vi!

Har du inte möjlighet att anlita toppinredare som styr upp hela hemmet kanske plånboken kan tillåta anlita duktig inredare för enbart badrummet? Ett tränat öga kan nämligen få dig att se lösningar som både är kostnadseffektiva och lyxiga. Värt att tänka på!

Annars tycker vi du ska noga se över ditt hem och sen försöka följa tråden även i badrummet. Om inte så för att få lite hjälp på traven av dina tidigare beslut inom färg- och materialfokus.

Foto från Mr Architecture and Decor.

Exit mobile version