Badrum på Bold Hotel i München

Hoppas ni har haft lika varm och solig helg som vi haft! När dagarna bara blir mörkare och känns kortare för var dag som går, så brukar längtan till ett fint hotell komma på tankarna. Då rivstartar vi med ett hotelltips så här på måndagen. Om det inte blir något besök så kanske det iallafall kan inspirera till en snygg inredning hemma.

Detta är badrum på Bold Hotel som ligger i München, Tyskland.

Badrummet i sig är kanske inte så speciellt utan väldigt enkelt men samtidigt rent och snyggt. Lite typiskt “Stockholmsbadrum” som vi kallar det. Fast här tänker vi på helheten i hotellet. Vi hade plockat in mer detaljer från övriga rummet och knutit ihop det mer. T.ex. blandarna i mässing eller koppar, i stället för kromade, hade kopplat ihop rummen mer och likaså jordiga färger på handdukar, en snittblomma i en en enkel vas och lite grafiska tavlor på den vita väggen vid spegeln hade nog gjort susen!

“Skeppsvägglampan” med galler är något vi kommer få se mer av som badrumsbelysning. Ett tydligt plus är att den gjord för utomhusbruk och därför passar perfekt i IP-klass. Har du kanske t.o.m turen att hitta en gammal variant  i koppar som har ärgat lite grann, så får du charmen och stilen snabbt.

Bilder från Bold Hotels.

Exit mobile version