Underbart badrum med mischmash i vitt

Eklektiskt vitt badrum med konst, stilleben och komatta

Vitt badrum som inte är avskalat svalt supermoderna eller romantiska är inte lätta att hitta. Men detta badrum slår absolut våra föreställningar på fingrarna och visar hur kul och annorlunda det går att göra! Tyvärr har vi inte lyckats luska ut var badrummet finns men vi skulle tippa på kanske Usa eller Australien?

Hursomhelt är det inte det intressanta, utan det som lockar oss är att man valt att hänga in konst (Steve Miller och Michael Perrone) i badrummet.

Badrummets grund är väldigt enkel med vita golv och vita målade väggar. Tänk att kanske dra det lite längre och lägga in ett benvitt klinkers med lite stenstruktur på golvet och kakla med vita stora plattor på väggarna. Ställ plattorna upp och kakla bara halvvägs.

Föreställ dig att göra en ganska modern grund men behålla toaletten samt tvättstället i lite äldre stil och tassbadkaret – men strunta i kromade tassar och välj vita. Eller som här där badkaret står på vitmålade balkar.

Kontrasterna mellan moderna fonden (klinkers med hårdare yta och stora kakel på väggen) och det gammaldagsa porslinet skapar den här lugna känslan av tidlöshet.

Våga konsten! Det är den som sätter tonen här. Styla med samma föremål som ditt vardagsrum. Plocka in färgerna på det sättet och byt t efter humör.  En komatta kanske inte är det mest praktiska men den ger onekligen en karaktär till rummet.

Foto av Marili Forastieri från Elle Decor och Michael Perrone.

Exit mobile version